Burdur'dan Denizli'ye Ziyaret

Dolapçı ırkı özel bölümü

Moderatörler: Forum Admin, Rahmi Bozkır

Mesajgönderen adnan ceyhan » 13 May 2007 23:42

İKİ GÜNLÜK DENİZLİ ZİYARETİMDE GÜVERCİN SEVER KARDEşLERİM VE ABİLERİM İSKENDER NİYAZİ AHMET CÜNEYT ERDAL VE NUMAN KISACASI HEPSİNE GÜSTERMİş OLDUKLARI İLGİ VE ALAKADAN DOLAYI CANIGÜNÜLDEN TEşEKKÜR EDERİM VE HEPSİNE ALLAHTAN GÜNLÜNE VE YÜREGİNE GÜRE SAGLIK SIHHAT TEMENNİ EDERİM BURDURDAN ADNAN CEYHAN :D

Resim

Resim
ADNAN, NUMAN, AHMET, NİYAZİ, CÜNEYT, İSKENDER, UFUK
adnan ceyhan
Üyeliği Durdurulmuştur

Mesajgönderen Niyazi Ertürk » 23 May 2007 14:36

Merhaba,

Doğrusu Adnan Arkadaşımızın ziyareti bizleri oldukça mutlu etmiştir. Ama her misafir gelişinde olduğu gibi muhabbetin tadına doyulmuyor. Tekrar bir araya gelmek ve kaldığımız yerden devam etmek en büyük dileğim.

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Niyazi Ertürk
Destek Ekibi Üyesi

Irklar: Dolapçı, Denizli Bangosu (Azman)
Doğum Tarihi: 08 Haz 1965

Mesajgönderen Niyazi Ertürk » 23 May 2007 15:25

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Niyazi Ertürk
Destek Ekibi Üyesi

Mesajgönderen Niyazi Ertürk » 23 May 2007 15:32

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Niyazi Ertürk
Destek Ekibi Üyesi

Mesajgönderen UALAGOZ » 23 May 2007 18:56

Merhaba,

Adnan Ceyhan'ın Denizli ziyaretinde ben de oradaydım. Üok zevkli bir gün geçirdim. Dolapçıları doya doya seyrettik. şahinlerin saldırıları bile keyfimizi kaçıramadı. Dolapçı Yarışmasının iki bölümünü hep birlikte izledik. İnanılmaz keyifliydi.
Adnan Ceyhan'ın Dolapçılar hakkındaki engin bilgisine hayran kaldım. Bize çok faydalı bilgiler verdi.
Ziyaret esnasında emeği geçen arkadaşların hepsine teşekkür ederim.

Saygılarımla.

Ufuk Alagöz
UALAGOZ
Arşiv Yazarı

Mesajgönderen adnan ceyhan » 26 May 2007 14:21

MERHABAarkadaşlar
öncelile UFUK ALAGÜZ abimizin yazmışoldugu yazıdan dolayı onur ve gurur duydum amabulundugumuz ortamda okadar kaliteli damızlıkcıların ve ustaların arsında yetişen abi ve kardeş lerimiz vardıki anlatamam mesela İskender Damgacı abimizle birlik Niyazi abimizin dolapçılaraını izlemeye gitmiştik gördükki şahin siyah bir erkeğini çarpmış öldürmüştü. ama bu siyah harbiden harika bir kuştu. demem o ki kuşlarından ve abilerimizin müsafir perverliğinden çok memnun kaldım. hepsinden Allah razı olsun.
adnan ceyhan
Üyeliği Durdurulmuştur

Mesajgönderen adnan ceyhan » 31 May 2007 2:31

DOGRUSUNU sölelemek gerekirse arkadaşlar okadar hayal kırıklıgına ugradımki anlatamam insanın birisine cevap yazması için il lakin bir polmikmi yaratması lazım yani çok enterasan yani :?:
adnan ceyhan
Üyeliği Durdurulmuştur

Mesajgönderen Ceyhan » 31 May 2007 13:57

Merhabalar,
Muhabbetiniz bol olsun.Insani kiskandiriyorsunuz :D Insallah izine gelirimde bende sizlerle olabilirim.
Selamlar
Abdullah Ceyhan
Kullanıcı avatarı
Ceyhan
Üyeliği Durdurulmuştur

Mesajgönderen Burhan » 31 May 2007 15:36

Selamlar Adnan

Denizliden gönül dostlarımızı ziyarette bulunmuşsun çok güzel birliktelik yaşamışsın muhabbetin tadına da doyamamışsındır eminim.Arkadaşlarada bilardo topu gibiyi anlattınmı :D :D :D :D
Kullanıcı avatarı
Burhan
Üyeliği Durdurulmuştur

Mesajgönderen adnan ceyhan » 31 May 2007 19:12

SELAMUNALEYKÜM BURHAN abi Yazındandolayı tesekkürederim nasıl alatayım abi senbilmiyormusun hastalık mahvettibeni amaneyseki yeniden üretmeye başladım bunadaşükür nasılsın görüşmeyeli iyimisin Yakındaziyaretine gelecegim selamlar
adnan ceyhan
Üyeliği Durdurulmuştur

Mesajgönderen adnan ceyhan » 01 Haz 2007 20:06

MERHABA arkadaşım veya abimiz tanışma fırsatımız olmadıgı için böyle yazıyorum şimdiden ÜZR dilerim siz sormuşsunu bende anlatayım ozaman BİLARDO TOPU muhbbetini :lol: şimdibiz arada sırada böygüzide kuşcu abilerimizle kardeş lerimiz lebiraraya toplandıgımız da muhabbetler edriz birgün yine böyle muhabbette dolapcı konuşuyoruz ben burhan abiye ÜZÜRDİLERİM niyetim burhan abiye dolpcı dersi vermek degildi neyse abidolapcı denigin döndügü zaman bilardo topugibi olcak seyredenin yüregini hoplatacak demiştim busözde burhan abinin çok hoşuna gitmiş yani muhabbet busordunuz için TEşEKKÜREDRİM BURDUR LU ADNAN CEYHAN :P
adnan ceyhan
Üyeliği Durdurulmuştur

Mesajgönderen adnan ceyhan » 01 Haz 2007 20:17

MERHABA çokdegerli niyazi abcigim iskender abi burdura gelecegi zaman mutlaka senide bekliyorum işlerini onagöre ayrla HA :D BİR emirivarsa alode yeter sevgiler abicim :wink:
adnan ceyhan
Üyeliği Durdurulmuştur

Mesajgönderen adnan ceyhan » 04 Haz 2007 0:53

MERHABA arkadaşlar sizlerden birricam olacak bana SANSARI yakalamanın yollarını yazarmısınız :evil: deden diyecek olursanız cuma akşamı kuşlarımı açık unutmuşum nasıllolsa kedigelmez diye çünkü dördüncü katta besliyorum ama kedinin çıkamayacagı yere SANSARda çıkamayacak diye bir olay yok hayvan çıkmış bizim yavruları afiyetle hem yemiş hem kanını sormuş öldürmüş VAMPİR :twisted: saglık olsun amabunun cevabını yazar sanız sevinirim ÜÜNKÜ KUYRUK ACIM VAR :wink:
adnan ceyhan
Üyeliği Durdurulmuştur

Mesajgönderen Uğur Kurt Gürsu » 04 Haz 2007 7:18

Selamlar Adnan kardeş.
Açıklaman için teşekkürler.
Bilardo topu gibi sözünü duyunca beni bir merak sarmıştı.
Umarım ileride tanışma fırsatımız olur.
Ekimde sizin oralara askerliğe geliyorum.
Bir fırsatını bulup İskender'i kandırabilirsem hafta sonlarından birinde ufak bir Burdur Dolapçı yetiştiricileri turu atabilirsek keyfimiz gıcır olur :lol:
Kuşçu, kuşunu anlatmaz; kuş, kuşçusunu anlatır.
Kullanıcı avatarı
Uğur Kurt Gürsu
Destek Ekibi Üyesi

Irklar: Takla, Kelebek
Doğum Tarihi: 26 Kas 1968

Mesajgönderen adnan ceyhan » 04 Haz 2007 12:57

MERHABA ugur kardeş burduruziyaret etmenbizleri hemonurlandırır hem gururlandırır buyurgel başımızın üzerinde yerinvar kardeş :wink:
adnan ceyhan
Üyeliği Durdurulmuştur

Sonraki

Dön Dolapçılar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir