TÜBİTAK Proje Yarışması ve Antalya...

Örnek salmalara dost ziyaretleri

Moderatörler: Forum Admin, Rahmi Bozkır

Mesajgönderen kaan kerem büker » 17 Nis 2007 13:08

emegı gecen herkese tsk ederım umarımkı dıger ıllerımızdede boyle calısmalar olur bu genc yasımda boyle projelerı gorunce ılersı ıcın cok sanslı oldugumu dusunuyorum tekrar tekrar tesekkur ederım emegı gecenlere ve destek olanlara
kaan kerem büker
Aktif Üye

Irklar: takla
Doğum Tarihi: 06 Şub 1982

Mesajgönderen kamil akbaba » 17 Nis 2007 13:28

cok guzel bir calisma kus yetistiricileri icin cok degerli bir tanitim bu vesile ile guvercin sevgisi ve bu isle ugrasmanin guzellikleri daha guzel tanitilir cok basarili bir is yapmis genc arkadaslar basarilarinin devamini dilerim ,tebrikler.
kamil akbaba
Katılımcı Üye

Mesajgönderen ErcaN_S » 17 Nis 2007 14:24

Türk güvercin yetiştiriciliği adına Harika bi çalışma ve dayanışma örneği emeği gecen herkese tesekkürler : :wink:
Resim
Hatasız Dost Arayan Dostsuz Kalır...
Kullanıcı avatarı
ErcaN_S
İlgili Üye

Mesajgönderen karela » 17 Nis 2007 16:12

Selamlar
Bu çalışmayı emeği henüz yeni gördüm.
Bu tip çalışmalar örneğinin ilk temsilcileri. Güvercin yetiştiriciliğinde bu çeşitlilik bizleri imajımızı daha iyiye daha güzele götürmekte.
Bu sunuma, emeği geçen herkeze benden de birkez daha sonsuz tebrik ve teşekkürler.

Saygılarımla,
"Tüm kümesler hastalıksız,hırsızsız ve bol uçuÅ?lu olsun"
Kullanıcı avatarı
karela
Aktif Üye

TEBRIKLER

Mesajgönderen tumbler » 18 Nis 2007 17:45

Selamlar,
Projede emegi gecen tum arkadaslarimizi,kardeslerimizi tebrik eder, bundan sonraki calismalarinda basarilar dilerim.
Projenin konusunun guvercin olmasi,bilimsel projelerin yaninda yer almasi imaj sorunu yasayan bu hobiye arti puan kazandirmistir.Ayrica konunun kahramani soyu tukenmek uzere olan denizli bangosu olunca,tum dikkatler bu irk uzerine toplanarak bir arti daha kazanilmistir.
Cok mukemmel bir fikir.
Saygilar
Ersoy Koldas
tumbler
Aktif Üye

Mesajgönderen bandırmalı » 18 Nis 2007 21:00

öncelike herkeze selamlar

Projede emegi geçen tüm arkadaslarımızı,abilerimizi,kardeslerimizi tebrik eder, bundan sonraki calismalarinda ve hayatlarında üstün başarilar dilerim.bir çok arkadaşımızın dedigi gibi imajımız açısında çok yararlı olacagından hiç kimsenin şüpesi yok. bu projelerin inşallah en yakın zamanda da yenileri ile sizlerle tekrar gurur duymak istiyoruz.

bandırmadan sonsuz sevgi ve saygılar.
PAYLAŞMA VE ÜRETME ZEVKİ İLE HERKESE SEVGİLER
Kullanıcı avatarı
bandırmalı
Deneyimli Üye

Irklar: dolapçı,dönek,posta
Doğum Tarihi: 29 Mar 1976

Mesajgönderen atilla_01 » 20 Nis 2007 12:24

Güvercinler hakkında bu tür stantlar,yarışma ve sergilerin açılması güvercin sevgisinin paylaşılması ve tanıtılması açısından çok yararlı olacağı kanaatindeyim.Bu tür faliyetlerde bulunanları içtenlikle kutluyor ve tebrik ediyorum.

Saygılarımla...
ResimResimResim
atilla_01
Katılımcı Üye

Teşekkürler..

Mesajgönderen S.Mücahid » 20 Nis 2007 18:35

Herkese Selamlar..

Ben bu Projeyi yapanlardan Mücahid Damgacı.Üncelikle yorum yazan herkese desteklerinden dolayı teşekkür ederim.

Bu projede Üanakkale 18 Mart Üniversitesinden Prof.Dr Türker Savaş bey olmak üzere emeği geçen herkese teşekürlerimi sunuyorum.

Antalyadan biraz bahsetmek gerekirse, en çok ilgi gören stantın bizim stantımız olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim, ilgi görmemizdeki en büyük neden güvercinleride oraya götürmüş olmamızdı.

Orada Akdeniz Üniversitesi Kuş Gözlem evinin toplantısına katıldık ve Ziraat Fakültesinin hocaları projemizi incelediler, ve proje ile ilgili dökümanları aldılar.Hürriyet gazetesinden muhabirler fotoğraflarımızı aldılar..
Kısacası büyük ilgi gördüğümüzü söyleyebilirim.

Burdan bir haber daha vermek istiyorum, İzmir 9 Eylül Üniversitesinin proje yarışmasına çağırıldık.Nasipse Üarşamba günü İzmir'e gidip, projemizi en iyi şekilde savunacağız.İnşallah Denizli'ye derece ile döneriz.

Bize destek olan herkese teşekkürler..Ayrıca babamda şu sıralar Uşakta herkese selamı var..
Herkesin hakkımda bildiÄ?i, benim bilmesini istediÄ?imdir.
Kullanıcı avatarı
S.Mücahid
Gözlemci Üye

Mesajgönderen guvercinsever » 24 Nis 2007 16:17

selamlar

Bızlerı harıka bır gelecek bekledıgınden emınım . o guzelım projelere ımza atan degerlı kardeslerımızın gozlerınden opuyorum.
saygilarimla

Nida Sevim
guvercinsever
Bölge Temsilcisi

Mesajgönderen kadirkara » 26 Nis 2007 2:13

ÜNCELİKLE TEBRİK EDER,BAşARILARININ DEVAMINI DİLERİM MÜCAHİD...İNşALLAH BUNUN GİBİ PROJELERDE GENÜLERİMİZİ HEP GÜRÜRÜZ.YETER Kİ İSTEYELİM YAPAMIYACAğIMIZ HİÜ BİR şEY YOK.AİLENE SELAMLAR... HER SEDEFTE İNCİ BULUNMAZ...
Kullanıcı avatarı
kadirkara
Gözlemci Üye

Irklar: bursa oynarı
Doğum Tarihi: 19 Ağu 1979

Mesajgönderen muratöztürk » 18 May 2007 23:32

herkese merhaba

tebrik ve teşekkür ederim. başarılarının artarak devamı dileğiyle.

sevgili iskender ağbi buralara kadar gelmişken görüşebilseydik keşke
Saygılarımla.

Murat ÖZTÜRK
Antalya
http://www.mikrodestek.com.tr
murat@mikrodestek.com.tr
muratöztürk
Deneyimli Üye

Irklar: aydın yerlisi
Doğum Tarihi: 15 Ağu 1975

KUTLU OLSUN

Mesajgönderen Turkvet » 19 May 2007 23:00

Merhaba ;Yetişkinler kendilerinden bekleneni yapmış, tebrikler.

Gençleri ilgilerinden ,çalışma ve başarılarından dolayı KUTLARIM.

Türkiye'nin her ilinden dünya çapında benzer başarılar ve çalışmalar görmek dileğiyle , nice çalışmalara...
''Yarınını kim biliyor !...''E.ÇATAL

Sevgi ve Saygılarımla
Ercan ÇATAL
Veteriner Hekim
Turkvet
Arşiv Yazarı

Dön Salma Ziyaretleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir