DOLAPÇI IRKI PERFORMANS YARIŞMASI - 2007

Dolapçı ırkı özel bölümü

Moderatörler: Forum Admin, Rahmi Bozkır

Mesajgönderen İskender Damgacı » 16 Mar 2007 6:12

İlk yarışma 01 Nisan - 01 Haziran 2007
tarihleri arasında Denizli'de yapılacaktır.

Kayıtlar 01.Mart.2007 tarihinde başladı!..

www.dolapci.com

Resim
ResimResimResim
Büyük dedesinin ismini bilmeyen kimilerine Dolapçı'nın 800 yılından bahsedince ağır gelmiş olabilir, pardon!..
Kullanıcı avatarı
İskender Damgacı
Destek Ekibi Üyesi

Mesajgönderen Adnan Karabulut » 16 Mar 2007 10:34

Selamlar İskender bey.

Hayırlı olmasını diliyorum. İnanıyorum ki çok güzel bir yarışma olacak. Ancak; Yarıma hakkında biraz daha ayrıntılı bilgi vermeniz mümkün mü? Haftanın hangi günlerinde ve bir günde kaç yarışmacı yarışacak, yarışmanın performans etabında, diğer yetiştirici veya meraklılarca dolapçıları havada izlemek mümkün olabilecek mi? Sanırım kuşun uçurulduğu yerde kalabalık bir insan grubunun olması olumsuz bir etki olabilir, Çevreden uygun bir yerden izlemek mümkün olabilir mi?

Teşekkürler.
Saygılar
Adnan Karabulut
En son Adnan Karabulut tarafından 21 Ağu 2007 10:57 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Güzel ve kalıcı dostluklar temennisi ile herkese gönül dolusu saygı ve sevgiler.
Adnan Karabulut
Aktif Üye

Irklar: Kelebek, dolapçı ve posta
Doğum Tarihi: 12 Eki 1962

Mesajgönderen kaan kerem büker » 16 Mar 2007 11:38

sonucları merakla beklıyorum guzel bı calısma olcana emınım emegı olan herkese tskler bızımle paylastıkları ve paylascakları ıcın
kaan kerem büker
Aktif Üye

Irklar: takla
Doğum Tarihi: 06 Şub 1982

Mesajgönderen İskender Damgacı » 16 Mar 2007 18:39

Selamlar Adnan bey,

Yarışma başvuruları başladı, ilk uçuşlar Nisan ayı itibariyle başlayacak. Nisan ayı başında uçuş takvimi belli olur. Yoğunluğa göre günlere taksim edilecek. Üncelikle cumartesi ve pazar günleri doldurulacak. Yarışma tüzüğümüze göre uçuş yapılacak yerde 3 hakem, 1 gözlemci ve yarışmacı bulunacak. Yarışmacı isterse en fazla 1 misafir bulundurabiliyor. İzlemenin ve puanlamanın ve aynı zamanda performansın sağlığı için böyle karar alındı. Böylece toplam 6 kişi aynı yerde bulunabilecek. Yarışmacı arkadaşımızın dış ortamı uygunsa dışarıdan izleme olabilir. Buna da yarışmacı karar verecek. Sanırım herşey yarışma takvimi ve yarışmacılar belli olduğunda netleşecek.

Adnan bey ve Kaan bey ilginize, güzel temennilerinize derneğimiz adına da teşekkür ederim.
Görüşmek üzere...

İskender
ResimResimResim
Büyük dedesinin ismini bilmeyen kimilerine Dolapçı'nın 800 yılından bahsedince ağır gelmiş olabilir, pardon!..
Kullanıcı avatarı
İskender Damgacı
Destek Ekibi Üyesi

Mesajgönderen İskender Damgacı » 22 Mar 2007 9:33

Uğur kardeşim güzel dileklerin için teşekkürler.
Elimizden geldiğince paylaşımları burada yapacağız. Ben Gözlemci olduğum için tüzük gereği yarışamıyorum ama nerede hangi kuşlar var ve neler yapıyorlar izleme şansım var. Bu sebeple hem merak ediyorum hemde heyecanlanıyorum. Beraber hop oturup hop kalkacağız :D

Saygılar sevgiler
İskender
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
İskender Damgacı
Destek Ekibi Üyesi

Mesajgönderen Adnan Karabulut » 23 Mar 2007 13:38

Selamlar İskender bey.
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.
Daha şimdiden çok merak ediyorum. İnşallah çok güzel olur.Nasip olursa bir hafta sonu yarımayı izlemeyi çok istiyorum. İnşallah bu fırsatı yakalayabilirim.

Saygılar
Adnan Karabulut
En son Adnan Karabulut tarafından 21 Ağu 2007 11:00 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Güzel ve kalıcı dostluklar temennisi ile herkese gönül dolusu saygı ve sevgiler.
Adnan Karabulut
Aktif Üye

Irklar: Kelebek, dolapçı ve posta
Doğum Tarihi: 12 Eki 1962

Mesajgönderen İskender Damgacı » 24 Mar 2007 10:05

Selamlar Adnan bey,
Sizi misafir etmekten memnuniyet duyacağız. Geldiğinize değmesi için elimizden geleni yapacağımızdan emin olabilirsiniz. Güzel zaman geçireceğinizi umuyorum. İlginize tekrar teşekkür ederim. Saygılarımla.

İskender
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
İskender Damgacı
Destek Ekibi Üyesi

Mesajgönderen ferahzade » 24 Mar 2007 12:32

Ne güzel etkinlikler yapıyorsunuz. Bu etkinliklerin her yıl tekrarlanması dileğiyle emeği geçen herkesi saygı ve sevgiyle kutlarım.
Resim
ferahzade
Arşiv Yazarı

Irklar: ÇORUM ÇIPLAK, MARDİN
Doğum Tarihi: 01 Oca 1968

Mesajgönderen postacı » 24 Mar 2007 13:02

Merhaba arkadaşlar son derece güzel ve adil organize edileceğine inandığım bu organizasyona emeği geçecek olan bütün arkadaşlarımı tebrik ederim.Benim küçük bir sorum olacak bu yarışma Denizli ili ve çevresi ile sınırlımı yoksa başka şehirlerden katılmak isteyen olursa değerlendirmeye alınıyormu.

Saygılar
Rahmi Bozkır
Kullanıcı avatarı
postacı
Destek Ekibi Üyesi

Irklar: Posta Güvercini
Doğum Tarihi: 29 May 1960

Mesajgönderen İskender Damgacı » 27 Mar 2007 8:06

Merhabalar

Rahmi abi, yapacağımız yarışma ilk resmi yarışmamız olduğu için hem tecrübe kazanmak hem de eksiklerimizi görmek adına bu yıl Denizli ve çevresi ile sınırlı tuttuk. Sonraki yıllarda daireyi genişletmeyi hedefliyoruz.

Performans etabında dereceye girenlerin içinden seçilecek ırk güzelliği yarışmasıyla beraber yapılacak ödül töreninde ilgi duyan tüm arkadaşlarımızı aramızda görmeyi isteriz.

Saygılar
İskender
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
İskender Damgacı
Destek Ekibi Üyesi

Mesajgönderen İskender Damgacı » 29 Mar 2007 12:58

O halde Turgay abimize de haber verelim :D
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
İskender Damgacı
Destek Ekibi Üyesi

Mesajgönderen Turgay Güröz » 29 Mar 2007 20:55

:lol: :lol: :lol: :lol:
her keze merhaba!
haber verdiniz bile!!! :wink: valla yakın bir tarihte olursa seve seve gelirim,iki ay sonra iş sabebiyle antalyadan kolay,kolay ayrılacağımı zannetmiyorum.bende gök dişimi getiririm :lol: :wink:
selamlar
turgay
Güvercinlerimize saygımızı eksik etmeyelim!
Resim www.turgay.dolapci.com
Kullanıcı avatarı
Turgay Güröz
Üyeliği Durdurulmuştur

Irklar: dolapçı,azman,kelebek
Doğum Tarihi: 28 Eyl 1956

Mesajgönderen kadir07 » 29 Mar 2007 21:35

MERHABA DOLAPCI ARKADAşLAR BENDE ANTALYADA DOLAPCI BESLİYORUM YARIşMA İZLEMEYE GELEBİLİRMİYİM TURGAY ABİMLE
kadir07
Gözlemci Üye

Mesajgönderen Serkan Ağır » 29 Mar 2007 22:21

Selamlar

Turgaya Abi, Kadir Abi giderken Benide unutmayın ha:lol: :lol: Bende Kumlucadan geliyorum, :wink:

Saygılarımla..
Kullanıcı avatarı
Serkan Ağır
Deneyimli Üye

Irklar: Adana-Dolapçı-
Doğum Tarihi: 26 Mar 2010

Mesajgönderen UALAGOZ » 01 Nis 2007 20:18

Merhaba,

Dolapçı Yarışma'sı sanırım bugün başladı. Ben de Ankara'dan gelip izlemek isterdim ama bu biraz zor görünüyor. Yarışmayı düzenleyen arkadaşlar sanırım Haziran ayında, geçen seneki Denizli Bangosu (Azmanı) yarışmasında olduğu gibi, bir ödül töreni düzenleyip bir araya gelecektir. İşte ben en azından bu Üdül Töreni'ne gelebilirim.
şimdiden heyecanla dereceye girecek Dolapçıları merak ediyorum. Başarılar....
Not: İskender bey; Sizin, gözlemci olduğunuz için katılmamanıza üzüldüm.

Saygılarımla
UALAGOZ
Arşiv Yazarı

Sonraki

Dön Dolapçılar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir