www.dolapci.com sitesi !

Dolapçı ırkı özel bölümü

Moderatörler: Forum Admin, Rahmi Bozkır

Mesajgönderen postacı » 21 Mar 2007 17:34

Değerli arkadaşlar uzun ve kapsamlı bir çalışma ve deneyimin neticesinde
gerçekten ortaya mükemmel bir eser çıkmış.Dolapçı ırkımızı dünyaya layık olduğu şekilde tanıtan özellikle Denizli Güvercin Evi Derneğine ve üyelerine ,başta İskender Damgacı ve Niyazi Ertürk başkanımız olmak üzere emeği geçen bütün arkadaşlarımızı tebrik eder yaptıkları bu hizmet için teşekkür ederim.

Saygılar
Rahmi Bozkır
Kullanıcı avatarı
postacı
Destek Ekibi Üyesi

Irklar: Posta Güvercini
Doğum Tarihi: 29 May 1960

Mesajgönderen İskender Damgacı » 29 Mar 2007 14:03

Selamlar arkadaşlar, tebrik mesajlarınız için sitenin oluşumuna katkı sağlayan arkadaşlarımız adına teşekkür ederim.

www.dolapci.com sitesi 70 sayfalık bir broşür haline getirildi ve çoğaltıldı. İnternete ulaşamayan arkadaşlarımızın yararlanabilmesi için Burdur, Isparta ve Denizli'de dağıtımı yapıldı. İlgilerinize tekrar teşekkür eder saygılarımızı sunarız.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
ResimResimResim
Büyük dedesinin ismini bilmeyen kimilerine Dolapçı'nın 800 yılından bahsedince ağır gelmiş olabilir, pardon!..
Kullanıcı avatarı
İskender Damgacı
Destek Ekibi Üyesi

Mesajgönderen aykutk » 29 Mar 2007 14:51

Selamlar İskender Bey,

Bir teşekkürde internet ortamından haric dolapcıların tüm ilgili şahıslara ulaştırılabilmesi adına yapmış olduğunuz bu son proje, ve bu projeyi yaşama dönüştürmeniz. Bravo diyorum ve önünüzde saygı ile eğilerek, şapka çıkarıyorum....

Saygılarımla,

Aykut Karabulut
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
aykutk
Deneyimli Üye

Irklar: Saya Baska
Doğum Tarihi: 31 Ağu 1964

Mesajgönderen Niyazi Ertürk » 29 Mar 2007 15:03

Merhaba,

Denizli Güvercin Evi Derneği olarak zaman içinde TÜM Anadolu Kökenli Irklarla ilgili çalışmalar gerçekleştirilip tamamlandığında; hepsinin toplamından oluşan bir KİTAP projemiz de bulunmakta. Bilgilerin toparlanması ve elde edilen verilerin işlenmesi zamana bağlı bir durum. Yani yetiştiricilerimizden aldığımız güç ve destekle olmayacak şeyler değil bunlar. şayet bu projenin güzelliğini anlatabilirsek sponsorlar vasıtasıyla herhangi bir ekonomik yük de getirmeyecek şekilde altından kalkmak mümkün. Bana göre sadece güvercin yetiştiricilerinin birlikte adeta karınca misali organize olabilmeleri ve biraz da çaba göstermeleri yeterli olacaktır.

Geçmiş zamanlarda bu forumda hayalini kurduğumuz ve özlemle gerçekleşmesini beklediğimiz birçok proje şu anda hayata geçirilmiş durumdadır. Bu anlamda TGYB, bir anlamda bir türlü çakılamayan kıvılcımları çakmayı başarmış ve bir çok güzelliğe vesile olmuş bir yapı olarak karşımızda durmaktadır. Ve bence hiç bir şey yapmamış olsa bile bir çok güzel insanın birbirleriyle tanışmasına vesile olması bile yeterlidir.

Arkadaşlar bence biraz hayal gücümüzü zorlayıp projeler ve bu projeleri gerçekleştirmek amacıyla çözümler düşünmekte yarar var. Bu çalışmanın gelecekte karşımıza çıkabilecek engellerin aşılması adına hepimize çok yararı olacağını düşünüyorum. Ve görüyorum ki bu Forumda bir çok deneyimli ve yetiştiricilik bilincine sahip üye var. Bu arkadaşlarımızın ortaya koyacağı öneriler GÜVERCİN eksenli olarak tartışılır ve değerlendirilirse bir çok güzel fikir de kendiliğinden ortaya konulacaktır.

Niyazi Ertürk
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Niyazi Ertürk
Destek Ekibi Üyesi

Irklar: Dolapçı, Denizli Bangosu (Azman)
Doğum Tarihi: 08 Haz 1965

Mesajgönderen İskender Damgacı » 29 Mar 2007 15:35

Tuna yazdı: Ve bence hiç bir şey yapmamış olsa bile bir çok güzel insanın birbirleriyle tanışmasına vesile olması bile yeterlidir.

Niyazi bey'in her cümlesine ve temennisine katılmamak mümkün değil... Hele alıntı yaptığım cümle ise bence herşeyin başı hatta belkemiği...

Aykut bey, candan ve dostane hitabınızın karşılığında yazabileceğim hiç bir ifade bulamıyorum. Sıcak dostluğumuzun devamını dilerken bende bu devranı başlatan ve bize ufuk gösteren Profesör Doktor Türker Savaş beyefendi ile Uğur Kurt Gürsu kardeşimin önünde saygı ile eğiliyorum. GÜVERCİN eksenli tüm gayretli çalışmaların ve güzel sonuçların kaynağı onlardır.

İskender
ResimResimResim
Büyük dedesinin ismini bilmeyen kimilerine Dolapçı'nın 800 yılından bahsedince ağır gelmiş olabilir, pardon!..
Kullanıcı avatarı
İskender Damgacı
Destek Ekibi Üyesi

Mesajgönderen Turgay Güröz » 29 Mar 2007 20:41

merhaba güvercin sever dostlar!!
böyle güzel ve anlamlı çalışmalarda emeği geçen her kezi tek tek tebrik ediyor ve saygılarımı sunuyorum!
dolapçı com için eğer benimde maddi ve manevi yardımlarım olabilirse bunu gönülden yaparım,bunu bildiğinizede zaten inanıyorum?elimden ne geliyor ise yapmaya hazırım!!
iskender bey hatırlarsanız sizi ilk ziyaretimde,dolapçılarınızı seyrettikten sonra ayağa kalkıp elinizi sıkmış ve dolapçı ırkı adına size teşekkür etmiştim,bu gün bu güzel çalışmalarınızdan dolayı tekrardan emeği geçen herkezi gönülden tebrik ediyorum!!
her şey gönlünüze göre olsun!antalyadan sevgi ve saygılar
turgay
Güvercinlerimize saygımızı eksik etmeyelim!
Resim www.turgay.dolapci.com
Kullanıcı avatarı
Turgay Güröz
Üyeliği Durdurulmuştur

Irklar: dolapçı,azman,kelebek
Doğum Tarihi: 28 Eyl 1956

Mesajgönderen bandırmalı » 30 Mar 2007 21:18

öncelikle herkeze selamlar

gerçekten mükemmel bir olay emegi geçen herkeze sonsuz teşekürler.inşallah kitap projeside en yakın zamanda hayata geçer elimizde mukemmel bir kaynak olur.

bandırmadan selamlar.
PAYLAŞMA VE ÜRETME ZEVKİ İLE HERKESE SEVGİLER
Kullanıcı avatarı
bandırmalı
Deneyimli Üye

Irklar: dolapçı,dönek,posta
Doğum Tarihi: 29 Mar 1976

Dön Dolapçılar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir