24-26 Kasim Nürnberg Güvercin Fuarinda Dolapcilarimiz da v

Dolapçı ırkı özel bölümü

Moderatörler: Forum Admin, Rahmi Bozkır

Mesajgönderen BARIŞ » 28 Kas 2006 15:33

Merhaba,

Almanya'da yapılmakta olan güvercin fuarına sadece ülkemize has olan dolapçı ırkının katılımını sağlayan,Türkiye'deki dönücü ırkların zenginliği bir kez daha ispat eden başta Sayın Abdullah Ceyhan ve Atilla Bilici olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlara Burdur'lu güvercin yetiştiricileri olarak teşekkür ederiz.Maddi ve manevi olarak her zaman üzerimize düşeni yapmaya hazırız.

Saygılarımızla
Kullanıcı avatarı
BARIŞ
Deneyimli Üye

Mesajgönderen Numan Bilgehan » 28 Kas 2006 15:37

MERHABA;

DEğERLİ BÜYÜKLERİM ATİLLA VE ABDULLAH ABİLERİM...

GÜSTERMİş OLDUğUNUZ DOLAPÜI GÜVERCİNLERİ İLE İLGİLİ ÜALIşMALARINIZ VE PERFORMANSLARINIZDAN DOLAYI SİZE MİNNET BORÜLUYUZ.

DOLAPÜI IRKINI AVRUPAYA KADAR ULAşTIRDIğINIZ İÜİN SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ. SİZLERLE TEKRAR GÜRÜşMEKTEN KEYİF DUYARIM.

NUMAN BİLGEHAN
0537 719 29 29
DENİZLİ
Numan Bilgehan

Mesajgönderen Kemal Alkaya » 28 Kas 2006 18:01

Merhabalar

Bayrağımızı ve yerel ırklarımızı dünya çapında bir fuarda görünce içimde oluşan coşkuyu kelimelerle tarif edemiyorum.

Böylesine özverili ve başarılı bir çalışmayı sergileyen sevgili dostum, Atilla BİLİCİ ve Abdullah CEYHANA' a sevgilerimi sunuyorum. Böyle değerli yetiştiricilere sahip olmak ülkemiz adınada büyük bir ihsandır.

Bayrağımızı yabancı ülkelerde şerefle dalgalandıran bu dostları anlatacak en iyi cümle sanırım

Türkiye sizinle gurur duyuyor sevgili arkadaşlar.

Elinize, yüreğinize sağlık.

Sevgiler, saygılar.
Kullanıcı avatarı
Kemal Alkaya
Forum Denetim Uzmanı

Irklar: Dönek, kelebek, dolapçı, azman.
Doğum Tarihi: 30 Mar 1967

Mesajgönderen Türker Savaş » 28 Kas 2006 18:57

Merhaba,

Alman kaynaklarında Anadolu'dan köken alan birçok güvercin ırkımıza ait bilgilere ulaşmak mümkündür. Ancak dolabcı konusunda şu ana kadar tek Almanca kaynak DHC'nin internet sitesinde İskender DAMGACI'nın makalesi. İlk kez bir güvercin ırkımız ilk elden tanıtılmaya başlandı. Fuar'ın dolabcı tanıtımına katkısının çok büyük olacağını düşünüyorum. Bu nedenle Atilla BİLİCİ ve Abdullah CEYHAN'a, Türkiye güvercinciliğine yaptıkları bu katkıdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Üok gurulandığımı da belirtmek isterim.

Saygı ve sevgilerimle...

Türker Savaş
Resim
Türker Savaş
Destek Ekibi Üyesi

Irklar: Dönek
Doğum Tarihi: 28 Kas 1965

Mesajgönderen Turgay Güröz » 28 Kas 2006 23:41

merhaba !!!
sayın abdullah ve atilla beye,dolapçı ırkımızı avrupada tanıttıkları için teşekkür ederim!
el elden üstündür,zevkler ve renklerde tartışılmaz,fakat iyi bir dolapçıyı havada ve yerde seyrettikten sonra tüm güvercin sevenlerin beyeni kazanacağına eminim!bilhassa avrupada son senelerde performans yani dalıcı ve dönücü ırklar revanşta olduğu ve ilgi çoğaldığı için.
turgay
Güvercinlerimize saygımızı eksik etmeyelim!
Resim www.turgay.dolapci.com
Kullanıcı avatarı
Turgay Güröz
Üyeliği Durdurulmuştur

Irklar: dolapçı,azman,kelebek
Doğum Tarihi: 28 Eyl 1956

Mesajgönderen Uğur Kurt Gürsu » 29 Kas 2006 1:30

Böyle gelişmelere tanık olmak insanın ister istemez göğsünü kabartıyor, neşesini yerine getiriyor, bu sanal ortamda yaratılan arkadaşlıkların ne denli güzel, önemli ve etkili olduğunu hatırlatıyor.
Nice yıllara arkadaşlar!
Nice yıllara böyle güzel gelişmelere tanık olalım.
Nice yıllara böyle güzel çalışmaların bir parçası olalım.
Nice yıllara böyle güzel arkadaşlıklar devam etsin.
Hepinize teşekkürler.
Uğur
Kuşçu, kuşunu anlatmaz; kuş, kuşçusunu anlatır.
Kullanıcı avatarı
Uğur Kurt Gürsu
Destek Ekibi Üyesi

Irklar: Takla, Kelebek
Doğum Tarihi: 26 Kas 1968

Mesajgönderen Ceyhan » 29 Kas 2006 13:19

Merhabalar Arkadaslar,
Bilmiyorum Sizlerde Böyle güzel seyler yasadikca duygulaniyormusunuz,ama inanin burdaki su güzel sözleri okudukca insan ister istemez duygulaniyor.
Hepiniz Bana ve Kardesim Atillaya tesekkür etmisiniz,ama inanin ben kendi payima bukadar övgüyü hak etmiyorum.Ben kendimi Bu büyük Cinar Agacinin (T.G.Y.B.)bir Dali yada yapragi görüyorum ve diyorumki,Biz eger Türkiyedeki Irklarimizi seviyor vede bunlarin baska ülkelerde taninmasini istiyorsak vede öyle bir firsat karsimizi cikarsa en iyi sekilde degerlendirmemiz lazim yoksabirgün gürvercinlerimizi baskalari sahiplenir vede baska baska isimlerle ortaya cikarlar.
Bundan dolayi bana ve sizlere sanal ortamda birbirimizi tanisma firsatini ortaya koyan ve kendimizi Dünya capinda tanitmamiza sebeb olan Bu degerli sitenin kurucularina Isim olarak Iskender Damgaci.U.Kurt Gürsuya ve degerli onursal bakanimiz Prof.Türker Savas Beye kendi adima Cok tesekkür eder Saygilarimi sunarim cünkü bence herseyi hak eden bu arkadaslarimiz. benim sahsen yaptigim is bu arkadaslarimizin yaptiklari calismalar,verdikleri emeklerin yaninda Devede kulak kalir.

Saygilar
Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz
Abdullah Ceyhan
Kullanıcı avatarı
Ceyhan
Üyeliği Durdurulmuştur

Mesajgönderen Berkay » 29 Kas 2006 14:22

Merhaba Abdullah abi, hem çalışmanızdan hem sizden gurur duydum. Gerçek şu insan duygulanıyor. Başka gerçek böyle arkadaşlarımızın olması onurdur bize. Atilla beyle tanışamadık nasipse dahaki sefere diyor yaptıklarınız için çok teşekkür ediyorum. Herkese selamlar :D

AHMET
Berkay

Mesajgönderen Cüneyt Arıkan » 29 Kas 2006 18:05

Tüm arkadaşlara selamlar ve saygılar

Bölgemize ait dolapçı ırkının Almanya daki fuara katılması bu işe gönül veren bizler için gerçekten gurur vericidir. Büyük bir katılımın olduğu bu fuarda dolapçı ırkının tanıtılmasını sağlayan Atilla Bilici ve Abdullah Ceyhan Beye çok teşekkür ederiz. En güzelide Türk bayrağı ve DGE derneğimizin flamasını bu fuarda görmekti.
Bundan sonra da ilk hedefimiz Anadolumuzda yetiştirilen tüm ırklarımızı uluslarası camiaya tanıtmak ve tescil ettirmek olmalıdır.

Saygılarımla....

İnş Müh. Cüneyt Arıkan
DGE Yönetim kurulu üyesi
Kullanıcı avatarı
Cüneyt Arıkan
Katılımcı Üye

Irklar: Dolapçı, Azman
Doğum Tarihi: 30 Haz 1975

Mesajgönderen boranli » 30 Kas 2006 9:06

Gönül verdiğimiz Dolapçı ırkımızı yurtdışında tanıtan değerli üstatlarımız, abilerimiz Atilla Bilici ve Abdullah Ceyhan Bey'e sonsuz şükranlarımızı sunarız. Değerli katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Barış ORANLI
DGE YK Üyesi
boranli

Mesajgönderen BERGAMALI » 01 Ara 2006 21:00

MERHABA
Bende gösterdiginiz ilgiye tesekkür ederim.
Böyle organizelerde yer almak ve Türk güvercinlerini tanitmak icin elimizden geldigince calismalarimiz devam ediyor.Tabiki bu islerde takim halinde calismak cok önemli degerli arkadasim Iskender Damgaci ile bu konuda yapacaklarimizi planladiktan sonra buraya kadar yetistirdigi TÜRK bayragi ila DGE flamasi sayesinde stantimiz ayri bir güzel ve ilgi cekici oldu.Bu sayede stantimiza gelen posta dernekleri baskani VDT fuarlar organize grup baskani gösterilen ilgiye hayranilkla baktiktan sonra 2 sene sonra Dortmunta yapilacak fuara bizleri davet ettiler.
Umarim bu sefer daha iyi bir hazirlikla daha fazla Türk güvercinini tanitma imkanimiz olur.
Bu organizede DFC grubu ila tanitimlara katildik yeni kurulan güvercin federasyonumuz bu önümüzdeki 2senede yeterince taninirsa bu türk güvercin federasyonu bayragi altinda calismalarimizi yapariz.
Ama bu gibi organizelerde az önce dedigim gibi takim halinde calismamiz lazim bu fuarda taklacilari bir Rus, makaraci irklari Alman, dalici kuslari Yunan, dönücü irklari bati trakya Türklerinden Hüseyin agbim, ve buradan okudugum kadar ve bir kezde Denizli ziyaretimde seyretigim Dolapci izlenimlerimle ben tanittim gönül isterdiki avrupada yasayan Türk arkadaslarda bu konuda bizlere yardimci olsunlar her irka bir uzman arkadas tam detayli anlatim yaparsa ileride tüzük konusunda problemde yasamayiz.
BERGAMALI
Üyeliği Durdurulmuştur

Önceki

Dön Dolapçılar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir